Fast ejendom

Vores Forretningsområder

Vi rådgiver årligt i mere end 500 bolighandler

Kontakt os i dag

Rådgivning til private købere af fast ejendom

Når du står over for at købe fast ejendom, står du samtidig over for én af livets største økonomiske dispositioner.

Derfor er det særlig vigtigt med en uafhængig, grundig og kompetent rådgivning.

Vi yder rådgivning til private indenfor alle former for boligkøb, herunder køb af parcelhus, ejerlejlighed, sommerhus, forældrekøb, byggegrund, entreprisekontrakt, projektkøb, familiehandel, m.v.

 

Vores første gode råd er, at du ikke må skrive under på en købsaftale, uden at der er indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. Et advokatforbehold betyder, at din bolighandel først er bindende, når din boligadvokat har godkendt handlen i sin helhed.

Vi anbefaler, at advokatforbeholdet løber i 6 hverdage fra den sidste parts underskrift af købsaftalen, hvilket svarer til den lovbestemte fortrydelsesret. Det koster ikke ekstra at indføre et advokatforbehold i købsaftalen.

Er du i tvivl om noget i forhold til advokatforbeholdet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os her for at få svar på dine spørgsmål.

 

Giv ejendomsmægler oplysning om, at du bruger Anker | Møller Advokater, således vi kan få adgang til samtlige dokumenter i handlen. Herefter vil Anker | Møller Advokater gennemgå samtlige dokumenter i handlen med dig. Dette kan foregå enten ved et personligt møde eller pr. telefon.

Anker | Møller Advokater har inden mødet gennemgået handlens dokumenter, og ved således, hvad der kræver særlig opmærksomhed. Anker | Møller Advokater vil også gennemgå alle væsentlige forhold og er behjælpelig med at forhandle detaljer på plads.

Som en del af vores køberrådgivning tager vi en gratis samtale med dig om, hvordan du er sikret ved skilsmisse, samlivsophør og død, og hvad du kan gøre, hvis du ønsker at blive bedre sikret. Læs mere om dette her

 

Skulle der efter handlen opstå problemer, vil Anker | Møller Advokater rådgive dig om hvordan problemerne bedst gribes an, så du kan komme videre. Vi bistår dig gennem hele processen, og kan ligeledes bistå i eventuel retssag.

Vi rådgiver også virksomheder og profesionelle investorer ved køb af fast ejendom. Læs mere her.