Vores telefon er altid åben

Kontakt os nu Kontakt os i dag

Kontakt Anker | Møller Advokater

Morten Malling Anker-Møller

Morten Malling Anker-Møller

Advokat, Indehaver

Anker | Møller Advokater er stiftet af advokat Morten Malling Anker-Møller.

Morten er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2013 og blev færdig som advokat i 2016. Morten har speciale i procesret, og rådgiver derudover inden for erhvervsretlige problemstillinger i bred forstand. Morten har tidligere arbejdet hos Hansen|Sønderby Advokatfirma, Smith Knudsen Advokatfirma og HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab.

mma@am-advokater.dk (+45) 42 16 15 98

Rasmus Lind Johansen

Rasmus Lind Johansen

Advokatfuldmægtig

Rasmus er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet I 2017.

Rasmus har speciale i handel med fast ejendom og rådgiver derudover inden for familieret, lejeret og erhvervsret. Rasmus har tidligere været ansat hos JAK Advokatfirma.

rlj@am-advokater.dk (+45) 31 41 35 90

Kristoffer Mackenhauer Nielsen

Kristoffer Mackenhauer Nielsen

Advokatfuldmægtig

Kristoffer er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2019. Under studiet har han engageret sig i foreningslivet, herunder som formand for FC JURA. Kristoffer har speciale i handel med fast ejendom og rådgiver derudover inden for familieret, lejeret og erhvervsret. Kristoffer har særlig interesse for immatterielret samt kontraktsret. Kristoffer har tidligere været ansat som jurist hos virksomheden NATULIQUE ApS i Aarhus.

kmn@am-advokater.dk (+45) 28 73 66 73

Rasmus Blak Pedersen

Rasmus Blak Pedersen

Jurist

Rasmus er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2020.

Rasmus har speciale i handel med fast ejendom og bistår både private og erhvervsdrivende hermed. Herudover har Rasmus særlige kompetencer inden for selskabsret og udarbejdelse af komplekse kontrakter og bistår desuden klienter med familieretlige forhold. Rasmus har tidligere været ansat som studentermedhjælper hos Nordea Danmark og Den Mobile Retshjælp i Aarhus.

rbp@am-advokater.dk (+45) 31 37 24 07

Send os en besked

Du er altid velkommen til at kontakte Anker | Møller Advokater på telefon eller mail. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! 

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Sociale medier

Rutevejledning

CVR-nr. 37951366