Hvem er Anker | Møller Advokater?

Lær os at kende

Et nærværende advokatfirma, hvor høj faglighed og gode klientrelationer går hånd i hånd.

Kontakt os i dag

Vi vil møde dig i øjenhøjde

Søger du et nærværende advokatfirma, hvor du ikke bare er én blandt mange klienter?
Hos Anker|Møller Advokater giver vi målrettet og løsningsorienteret rådgivning med blik for de økonomiske og kommercielle interesser. Vi rådgiver personligt, og vi håndterer hver især vores sager fra start til slut.

Morten Malling Anker-Møller

Morten Malling Anker-Møller

Advokat, Indehaver

Anker|Møller Advokater er stiftet af advokat Morten Malling Anker-Møller.

Morten er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2013 og blev færdig som advokat i 2016. Morten har speciale i procesret og entrepriseret. Morten rådgiver derudover inden for erhvervsretlige problemstillinger i bred forstand. Morten har tidligere arbejdet hos Hansen|Sønderby Advokatfirma, Smith Knudsen Advokatfirma og HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab. 

mma@am-advokater.dk (+45) 42 16 15 98

Rasmus Lind Johansen

Rasmus Lind Johansen

Advokatfuldmægtig

Rasmus er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2017.

Rasmus har speciale i handel med fast ejendom og bistår både private, virksomheder og professionelle investorer hermed. Rasmus har derudover særlige kompetencer inden for ansættelsesret, lejeret og udarbejdelse af komplekse kontrakter.

Rasmus har tidligere været ansat hos JAK Advokatfirma.

rlj@am-advokater.dk (+45) 31 41 35 90

Kristoffer Mackenhauer Nielsen

Kristoffer Mackenhauer Nielsen

Advokatfuldmægtig

Kristoffer er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2019.

Kristoffer har speciale i handel med fast ejendom og dermed beslægtede retsområder og har derudover en særlig interesse for immaterialret, selskabsret og kontraktsret. Kristoffer har tidligere været ansat som jurist hos virksomheden NATULIQUE ApS i Aarhus. Under studiet var Kristoffer engageret i foreningslivet, herunder som formand for bestyrelsen i FC JURA.

kmn@am-advokater.dk (+45) 28 73 66 73

Rasmus Blak Pedersen

Rasmus Blak Pedersen

Jurist

 Rasmus er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2020.

Rasmus har speciale i handel med fast ejendom og bistår både private og erhvervsdrivende hermed. Herudover har Rasmus særlige kompetencer inden for selskabsret og udarbejdelse af komplekse kontrakter og bistår desuden klienter med familieretlige forhold. Rasmus har tidligere været ansat som studentermedhjælper hos Nordea Danmark og Den Mobile Retshjælp i Aarhus.

rbp@am-advokater.dk (+45) 31 37 24 07

Anker|Møller Advokater har CVR-nr. 37951366 og har tegnet lovpligtig ansvarsforsikring og garantiordning hos Tryg Forsikring A/S